Land Rover Defender in chocola

topchefs maken pralines in de vorm van Land Rover Defender

De Land Rover Defender, een icoon binnen de auto-industrie, heeft sinds kort zijn eigen chocolade versie.

De aanleiding van deze exclusieve pralines is een samenwerking tussen Land Rover en chocolatier Dominique Persoone. Samen met sterrenchefs, Sergio Herman, Jonnie Boer, David Martin en Gert De Mangeleer, werden er vijf Land Rover pralines uitgewerkt, elk met een eigen smaak. Het idee om Chocolade Defenders te maken, ontstond door de samenwerking met de sterrenchefs en Land Rover zelf. Alle betrokken chefs rijden zelf een Land Rover en zijn trotse ambassadeurs van het merk.

De unieke samenwerking heeft geleid tot een doosje waarin alle inspiratie en creativiteit van de vier chefs samen komt. “We hebben aan elke chef gevraagd een vulling te maken die hun persoonlijkheid typeert. Ook de kleurtjes van de Defender konden ze vrij kiezen. Hun ontwerp werd bij ons in het atelier getest en weer opgestuurd naar de chefs ter goedkeuring. Ik vond het belangrijk dat de smaken en ontwerpen zo goed mogelijk werden uitgevoerd volgens het oorspronkelijke idee van de chefs.”, aldus Dominique Persoone.

De Land Rover pralines zijn exclusief te koop in de winkels van Dominique Persoone, The Chocolate Line in Brugge en Antwerpen. Je kan ze hier online bestellen! http://shop.thechocolateline.be/nl/defender-collection.html

 

Terug