Het is Winter! pas je huis aan op dit seizoen

Het is winter! De korte dagen, de kale bomen en de lage temperaturen laten ons verlangen naar knusse ruimtes gevuld met dekens, kussens en warme wintergeuren. Als je je huis wilt aanpassen aan de winter hoeft het geen volledige restyle te zijn. Het is leuk om het simpel te houden en slechts een paar elementen toe te voegen. Om zo je huis sfeervol, uitnodigend en gezellig  te maken.

Kleuren
Winter is de tijd voor warme en rijke kleuren. Je kunt een heel ander gevoel aan je ruimte geven door een paar kussens of dekens in warme tinten toe te voegen. Dit seizoen leent zich bij uitstek voor de kleuren marine, goud en groen.

Vloerkussens
Vloerkussens zijn absoluut favoriet. Ze zijn niet alleen mooi en comfortabel, ze voegen ook meteen extra zitplaatsen toe. Zodat jij en je vrienden gezellig bij het vuur kunnen zitten terwijl je een warm drankje drinkt.

Textuur
Net als kleding voor de winter, zijn laagjes belangrijk als je je ruimte warmer en gezelliger wilt maken. Je geeft diepte aan een ruimte door stapeltjes van dekens en kussens in meerdere texturen (denk aan ruw katoen, wol, bontjes of fluweel) te maken. Gebruik verschillende tinten van een specifieke kleur om een ​​samenhangend geheel te creëren.

Geuren
Geur is ook één van de manieren om een gezellige sfeer in een ruimte te creëren. Geuren roepen dierbare herinneringen op. Voor de herfst zijn "warme" geuren zoals kaneel, sandelhout, ceder en vanille favoriet. Geurkaarsen kunnen hier goed voor gebruikt worden; wie houdt er niet van de warme sfeer van kaarsen die in een kamer branden? Als je geen kaarsen in je woning wilt branden, kijk dan naar geurstokjes of een fijne huisspray. 

                                                

Terug